Despre Selvert Thermal

În urmă cu mai bine de 45 de ani, un tânăr student la farmacie, Josep Bach, avea o dorința: să facă femeile să se simtă frumoase având o piele care sa luceasca în toată splendoarea ei prin cele mai avansate și inovatoare produse cosmetice. Astăzi acest vis este o realitate plauzibilă pe cele cinci continente.

Doctor în farmacie specializat în științele complexe galenice (include traiectoria care merge de la materii prime la medicamente). Mentalitatea lui neliniștită și spiritul său inovator l-au determinat să călătorească în toată Europa la mijlocul secolului al XX-lea, colaborând cu cei mai prestigioși și renumiți oameni de știință europeni din domeniu. De fapt, el a fost pionierul dezvoltării produselor farmaceutice cu active ionizabile în Spania. Un mare pas pentru istoria științifică în această țară.

În 1975, dr. Bach decide să revină în Barcelona unde înființează compania Idesco. Companie implicată în cercetare cosmetică și diagnostic clinic.

În 1977 se alătură grupului medical Ginper creând o nouă divizie dermocosmetică Selvert. Grupul Ginper este dedicat cercetării medicale, având filiale și distribuitori în peste 107 țări din întreaga lume.

La sfârșitul secolului XX, compania Idesco semnează un acord cu un grup elvețian, pentru a dezvolta noi game de produse dermo-cosmetice aplicând criteriile de calitate elvețiane pentru procesul de fabricație. Ceea ce a permis internaționalizarea brandului cu mai multă ușurință.

Compania Idesco are o experiență de peste 40 de ani în domeniul cercetării cosmetice, având propriile laboratoare și linii de cercetare.

Astăzi, marca SELVERT THERMAL joacă un rol cheie în lumea produselor cosmetice profesionale având, de asemenea, o puternică  prezență la nivel internațional – Europa, Asia, America centrală, America de nord, America de sud, Orientul mijlociu și Africa de nord.

Valorile Selvert Thermal

Inovație: departamentul de cercetare și dezvoltare studiază în mod constant piața pentru a oferi cele mai eficiente și inovatoare formule și ingrediente care să-i ajute pe terapeuții/ terapeute să ofere tratamente și produse care răspund nevoilor reale ale consumatorului final.

Dinamism: detectarea noilor tendințe pe piața globală a frumuseții și revenind cu răspunsuri la nevoile clienților într-un proces agil și dinamic, crescând potențialul lor de afaceri.

Responsabilitate: efectuarea testelor continue de eficacitate și siguranță, respectând cele mai exigente standarde reglementate de legislația europeană și ale fiecărei țări în care se distribuie produsele Selvert Thermal. În acest fel, se asigură fiabilitatea maximă și angajamentul față de trasabilitate în toate liniile de produse.