Biosaccharidele

(biozaharidă)

Biosaccharidele (biozaharidă) este un derivat al sorbitolului, obținută prin fermentarea microbiană din zahăruri naturale, produsă prin fermentarea plantelor. Acest ingredient activ reduce răspunsul alergic și desensibilizează și protejeaza pielea de poluare si de razele UV.

Biozaharida este un ingredient hidratant, calmant, anti-îmbătrânire și restructurant al pielii, care conferă o senzație moale și netedă.

Conform studiilor de specialitate, poluarea și razele UV provoacă oxidarea, inflamația și deteriorarea ADN-ului în celulele pielii. Efectul general este iritarea și îmbătrânirea prematură. Deoarece există atât de mulți poluanți implicați în poluarea atmosferică și domestică, fiecare cu propriile proprietăți și compoziții chimice, este dificil să lupți împotriva acestora cu un singur produs de îngrijire a pielii.
Biozaharida oferă protecție globală împotriva poluării prin formarea unei matrice de „respirație” pe piele care împiedică poluanții să pătrundă în epidermă. Acest ingredient protejează împotriva unei game atât de largi de poluanți și particule fine, lăsând pielea să respire.

 

BIOSACCHARIDE este un ingredient hidratant, calmant, anti-îmbătrânire și restructurant al pielii, care conferă o senzație moale și netedă.